Hanwha Techwin yerden tasarruf eden kompakt H.265 Wisenet dome kameraları piyasaya sürdü

Tarih: 06-06-2018 11:00 1402 görüntüleme
Hanwha Techwin yerden tasarruf eden kompakt H.265 Wisenet dome kameraları piyasaya sürdü

Ödül sahibi Wisenet X kamera serisine eklenmiş olan beş yeni dome kamera, asansörler, giriş lobileri, merdiven boşlukları ve küçük dükkanlar gibi sınırlı alanların bulunabileceği ortamlar için tasarlanmışken yeni modellerin üçü ulaştırma ortamlarında gerçekleşebilecek titreşimlere dayanabilecek bir şekilde yapılmıştır.

Tümü vandalizme dayanıklı olan Wisenet X serisine bu en son eklemeler üstün 2MP yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalayabilmektedir. Bu kameralar şimdiye kadar tüm bir kamera serisine entegre edilmiş olan en performanslı DSP chipsetiyle güçlendirilmiş ve dünyanın en iyi 150 dB Geniş Dinamik Aralık (WDR) teknolojisiyle ve aynı zamanda dünyanın en iyi motorize değişken odaklı F0.94 düşük ışık lensiyle donatılmıştır.

Teknik olarak gelişmiş özellikler
Yeni dome kameralar ; silah sesi, patlama, çığlık ve cam kırılması gibi kritik sesleri tanıyan bir ses analizi dahil uzun bir listesi yapılabilecek yenilikçi özelliklerden yararlanır. Diğer özelliklerine odak bozulması, yüz, sis algılama, sanal çizgi, görünme/kaybolma, aylak dolaşma ve kamera kurcalama algılama dahildir.

24x dijital PTZ iki yönlü ses, Koridor Görünümü, hareket algılama ve devir özellikleri standart olarak sunulur, standart olarak sunulan diğer bir özellikse ağ kesintisi durumunda videonun otomatik olarak kaydedilmesini sağlamak için bir SD/SDHC/SDXC bellek yuvası üzerinden 256 GB a kadarlık veriyi depolamadır.

Açık platform Wisenet X serisindeki diğer kameralarda olduğu gibi, yeni kompakt modeller H.265 sıkıştırmayı ve kodlamayı dinamik kontrol eden, görüntüdeki harekete göre kalite ve sıkıştırmayı dengeleyen bir tamamlayıcı sıkıştırma teknolojisi WiseStream II yi kullanır. WiseStream II tamamlayıcı sıkıştırma teknolojisi H.265 sıkıştırmayla birleştirildiğinde bant genişliği etkinliği şimdiki H.264 teknolojisiyle karşılaştırıldığında yüzde 99 a kadar artırılır.

5 yeni Wisenet kompakt kameralar şunlardır:
• Wisenet XNV-6012: Vandalizme dayanıklı 2MP IP flat kamera. Entegre 2,4 mm sabit lens
• Wisenet XNV-6012M: Titreşim ve vandalizme dayanıklı 2MP IP flat kamera. Entegre 2,4 mm sabit lens
• Wisenet XNV-6013M: Titreşim ve vandalizme dayanıklı 2MP IP kamera. Entegre 2,8 mm sabit lens
• Wisenet XNV-6022R: Vandalizme dayanıklı IP 2MP IR flat kamera. Entegre 3,6 mm sabit lens
• Wisenet XNV-6022RM: Titreşim ve vandalizme dayanıklı IP 2 MP IR flat kamera. Entegre 3,6 mm sabit lens

Son

Hanwha Techwin Hakkında:
Hanwha Techwin (önceden Samsung Techwin), IP video, analog ve hibrit sistemler için kameralı güvenlik çözümlerinin lider tedarikçisidir. Şirketin yenilik geçmişi temelinde Hanwha Techwin, gelişmiş ileri cihazlar ve video analizinde gelişmeyi sürdürmek gibi profesyonel güvenlik uygulamaları için performans, güvenilirlik ve etkin maliyetin yüksek düzeyleriyle çözümler sunmaya adanmıştır.
www.hanwha-security.eu

Hanwha Techwin yerden tasarruf eden kompakt H.265 Wisenet dome kameraları piyasaya sürdü
 
Hanwha Techwin yerden tasarruf eden kompakt H.265 Wisenet dome kameraları piyasaya sürdü başlıklı yazıyı paylaşın...